Find vin

Nyheder

Lørdag d.22/8

Nye hvide, mousserende og røde fra Gaillac. Kom og smag lørdag d. 22 fra kl 11-16 under broen

Thierry Michon

Lørdag d.15/8 skal vi smage hvid, rosé og rød fra Thierry Michon's Domaine Saint-Nicolas.
Han har marker i Fiefs Vendéens, lige ved badebyen Sable d’Olonne og dér hvor Prins valiant sjaskede rundt iklædt blot et stykke klæde foran skridtet og blev mødt af en kæmpe…

Kom og smag: Partida Creus

Nye vine fra Partida Creus. Massimo har sendt nye vine til os: VN, GR, VT, BS...OK? Kom og smag på tirsdag den 11. august fra kl.17 under broen. KOM!

Tilbage til normale lørdagsåbningstider

Fra i morgen d.1/8 er vi tilbage til normalen - det betyder lørdagsåbent fra 11-16. Kom og smag med!

Tres Hombres i København! Tres Hombres er skibet som ikke har nogen motor og derfor sejler på vindkraft. Hun blev fyldt med vin fra Loiredalen, Bourgogne og Champagne og tog afsted den 25. juni fra Bretagne. Det er 4. år hun sætter kurs mod København med vin. Vildt blæsevejr fik hende rigtig hurtigt igennem Nordsøen. Sidste melding fra Kaptajn Andreas Lackner: "-pynten ved Helsingør er krydset i zig zag mellem færgene. Alt godt!". Knippelsbro åbner sine vinger i morgen onsdag den 15. juni kl 12 for det dejlige skib. Hun bliver kun 1 dags tid for at losse vinen. Hvis vejrforholdene er til det lader vi en del af vinen tilbage i lasten og Tres Hombres sejler det til Bornholm
Sommeråbningstider

Fra mandag d. 13/7 til og med fredag d. 31/7 er åbent fra kl. 9-13 på hverdage.
Før og efter er det som normalt (9-17).

Alle lørdage i juli åben kl.13-16.

Smagning af Charles Dufour Champagne på lørdag d.27/6

Vi skal smage helt nye Champagner fra Charles Dufour på lørdag. Samtidig kan vi sende en tanke til Oliver Cousin der d.30/6 skal for retten i Frankrig. Han står stadig anklaget for at have brugt navnet Anjou på hans vinetikette selvom hans vin er en Vin de Table. Han ser frem til et stort fremmøde og er forøvrigt lige kommet hjem efter at have krydset Atlanten.

Lørdag d.20/6

Catherine et Pierre Breton laver saftig Cabernet Franc og Chenin Blanc i Bourgueil og Vouvray. Kom og smag den ny årgang på lørdag d. 20/6 under broen fra kl. 11-16. Og på Den Vandrette på tirsdag.

Lørdag d. 13/6

Der er kommet nye vine fra Joan Ramon Escoda. kom og smag på lørdag

Smag Jérôme Jouret på lørdag fra 11-16

På lørdag knapper vi noget vin op fra Jérôme Jouret - kom og smag med!