Find vin

Nyheder

Tres Hombres i København! Tres Hombres er skibet som ikke har nogen motor og derfor sejler på vindkraft. Hun blev fyldt med vin fra Loiredalen, Bourgogne og Champagne og tog afsted den 25. juni fra Bretagne. Det er 4. år hun sætter kurs mod København med vin. Vildt blæsevejr fik hende rigtig hurtigt igennem Nordsøen. Sidste melding fra Kaptajn Andreas Lackner: "-pynten ved Helsingør er krydset i zig zag mellem færgene. Alt godt!". Knippelsbro åbner sine vinger i morgen onsdag den 15. juni kl 12 for det dejlige skib. Hun bliver kun 1 dags tid for at losse vinen. Hvis vejrforholdene er til det lader vi en del af vinen tilbage i lasten og Tres Hombres sejler det til Bornholm
Sommeråbningstider

Fra mandag d. 13/7 til og med fredag d. 31/7 er åbent fra kl. 9-13 på hverdage.
Før og efter er det som normalt (9-17).

Alle lørdage i juli åben kl.13-16.

Smagning af Charles Dufour Champagne på lørdag d.27/6

Vi skal smage helt nye Champagner fra Charles Dufour på lørdag. Samtidig kan vi sende en tanke til Oliver Cousin der d.30/6 skal for retten i Frankrig. Han står stadig anklaget for at have brugt navnet Anjou på hans vinetikette selvom hans vin er en Vin de Table. Han ser frem til et stort fremmøde og er forøvrigt lige kommet hjem efter at have krydset Atlanten.

Lørdag d.20/6

Catherine et Pierre Breton laver saftig Cabernet Franc og Chenin Blanc i Bourgueil og Vouvray. Kom og smag den ny årgang på lørdag d. 20/6 under broen fra kl. 11-16. Og på Den Vandrette på tirsdag.

Lørdag d. 13/6

Der er kommet nye vine fra Joan Ramon Escoda. kom og smag på lørdag

Smag Jérôme Jouret på lørdag fra 11-16

På lørdag knapper vi noget vin op fra Jérôme Jouret - kom og smag med!

Théophile Milan kigger forbi på lørdag

Så har vi endelig fornøjelsen af at præsentere en lørdagsåbent under broen med tilstedeværelsen af en vaskeægte vinbonde.
Théophile Milan er søn til Henri Milan som har startet domainet. Da Henri havde travlt med at forsøge, at blive borgmester, tog sønnike styringen. Henri blev ikke borgmester så i dag kører de parløb og vi er stolte over at have Théo på besøg hos os.
Domaine Henri Milan ligger i Provence og vinstilen har sydlandsk temperament med en metafysisk elegance. Théo er med sin kæreste i København og præsenterer nogle af hans vine ca. fra klokken 11-13 inden de smutter ud til frokost.
KOM!

Nye vine fra Naranjuez

Vi har fået nye vine hjem fra Naranjuez nær Granada i Andalusien:
Baco Perez, Mas Pa’ Lla, Brutal…
Kom og smag lørdag d. 23 maj fra 11-16 under broen og tirsdag d. 26 kl. 17 på Den Vandrette Vinbar.

Lørdag d.16/5

Brødrene Jean-Marie og Thierry Puzelat’s nye 2014’ere er landet i Danmark
Kom og smag Clos du Tue-Bouef hvid, rød og rosé fra både Cheverny og Touraine på lørdag kl.11-16 under broen.

Lørdag d.9/5

Vi har fået nye vine hjem fra Domaine Potron-Minet nær Perpignan.
Jean-Sébastien Gioans vine bliver åbnet og smagt under broen på lørdag d.9 fra kl. 11-16 ...og på Den Vandrette på tirsdag.